MAI SILMAPAISTVAIM ÕPILANE

Black and Brownie õpetajad istuvad iga kuu korra kokku ja arutavad, kes oli kogu kooli peale eelmise kuu kõige silmapaistvam õpilane. Siin ei loe ainult tantsuoskus, vaid ka püüdlikkus, kohusetundlikkus ja teistele eeskujuks olemine.

Tantsija profiil

Nimi: Katariina Golubtsov
Vanus: 18
Stiil: LA Style
Õpetajad: Kristjan Ploomipuu

Tantsija intervjuu

Millal ja kus tants sinu ellu tuli?

Tants tuli minu ellu juba 14 aastat tagasi, kui ma hakkasin käima Laine Mägi Tantsukoolis. Vanemad panid mu ilmselt sinna, kuna mu vend õppis samuti seal ja nii mu tantsuteekond algaski.

Mis on sinu jaoks tants?

Kunagi oleks ma öelnud, et tants on minu jaoks lihtsalt hobi või vabaajategevus, kuid pärast BB-sse tulemist on see minu jaoks saanud teistsuguse tähenduse. Tants on minu jaoks tegevus, mis annab mulle tunde, et ma kuulun väga lahedasse kommuuni, mis paneb mind alati pingutama ja endast maksimumi andma ja mis loob lihtsalt südamesse sooja tunde.

Mis toob sind iga nädal trenni tagasi?

Trenni toob mind tagasi soov areneda ja ka see keskkond mis meil alati trennides on. Samuti on hea kui saab mõnda aega keskenduda ainult tantsule ja ei pea mõtlema millelegi muule.

Mida sulle meeldib trennis kõige rohkem teha?

Trennis meeldib mul kõige rohkem õppida uusi kavasid ja analüüsida võistluste videoid.

Kes on tantsumaailmas sinu eeskuju(d)?

Mu eeskujudeks on muidugi Kix ja kindlasti ka paljud mu grupikaaslased. Samuti meeldib mulle väga näiteks Joseph Tsoshi ja Julia Stawska liikumine.

Õpetaja tähelepanekud

Katariina on ülimalt kohusetundlik õpilane. Olen tähele pannud trennides kui asjalik ta on kõike tehes. Tema peale saab alati loota, sest tal on kõik alati selge ning nähtavalt tuhat korda läbi harjutatud. Hindan tema pingutamist!

Veel uudiseid

APRILLI SILMAPAISTVAIM ÕPILANE

Black and Brownie õpetajad istuvad iga kuu korra kokku ja arutavad, kes oli kogu kooli peale eelmise kuu kõige silmapaistvam… Loe lähemalt

MÄRTSI SILMAPAISTVAIM ÕPILANE

Black and Brownie õpetajad istuvad iga kuu korra kokku ja arutavad, kes oli kogu kooli peale eelmise kuu kõige silmapaistvam… Loe lähemalt

VEEBRUARI SILMAPAISTVAIM TANTSIJA

Black and Brownie õpetajad istuvad iga kuu korra kokku ja arutavad, kes oli kogu kooli peale eelmise kuu kõige silmapaistvam… Loe lähemalt

JAANUARI SILMAPAISTVAIM TANTSIJA

Black and Brownie õpetajad istuvad iga kuu korra kokku ja arutavad, kes oli kogu kooli peale eelmise kuu kõige silmapaistvam… Loe lähemalt